Handleiding MijnKleutergroep

De handleiding van MijnKleutergroep is verwerkt in de app. Wanneer je naar http://app.mijnkleutergroep.nl gaat, zie je op elke pagina rechts onderin een infoteken staan. Wanneer je daarop klikt, krijg je een lijstje te zien met allerlei handige servicepagina’s met informatie, passend bij de zichtbare pagina.

De afbeelding, rechts, wordt groter als je erop klikt.

Wanneer welke servicepagina’s voor jou zichtbaar zijn, is afhankelijk van de trainingen die je gevolgd hebt. Sommige pagina’s worden pas beschikbaar ná een gevolgde training. Op die manier willen we de kwaliteit waarborgen.

De handleiding is niet te verkrijgen als document dat te printen is. Door de handleiding digitaal aan te bieden is het mogelijk om de handleiding zo up-to-date mogelijk te houden. MijnKleutergroep is namelijk altijd in ontwikkeling.

Kun je de gewenste informatie niet vinden, maak dan gebruik van de zoekfunctie. Hiermee kom je rechtstreeks op de pagina info.mijnkleutergroep.nl.

Nog steeds geen antwoord op je vraag gevonden? Klik dan op de button “Vraag het … (Irene of Susan)”. Je vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord en, indien mogelijk, wordt de informatie ook opgenomen in de servicepagina’s. Op die manier helpen we andere MijnKleutergroep-gebruikers ook weer verder.