Hoe ontvang ik mijn extra materialen?

Na het volgen van een training, ontvang je per mail een zogenaamde badgecode. Deze code heb je nodig om bij je extra materialen te komen.

Ga hiervoor naar het witte MijnKleutergroep-logo en klik op je eigen naam. Je komt dan in het leerkrachtprofiel. Aan de linkerkant zie je “Mijn badges” staan. Als je daarop klikt, kom je op de pagina waar je alle verdiende badges ziet staan. Je ziet hier ook de knop “Code inwisselen”. Wanneer je daarvoor kiest en de code uit de mail invult, krijg je toegang tot de extra materialen die bij de gevolgde training horen.

Je vindt de extra materialen vervolgens onder het kopje “Extra materialen” bij het witte MijnKleutergroep-logo óf door op de “i” rechts onderin het scherm te klikken en in de zoekbalk “extra materialen” in te voeren.

De afbeelding, rechts, wordt groter als je erop klikt.