Instellingen

Deze pagina is alleen zichtbaar voor de beheerder. Op deze pagina kun je de instellingen van jullie school bekijken en eventueel aanpassen.

De onderdelen van het keuzemenu

Schoolberichten:

Hier kun je berichten plaatsen die voor alle collega’s van jullie school op het dashboard te zien zijn. Het bericht blijft zichtbaar tot je het bericht weer verwijderd hebt.

Licentie:

Hier zie je welke licentie jouw school heeft, wat de kosten zijn en welke modules er geactiveerd zijn. Je kunt hier ook een overzicht van de facturen vinden. Ook de contactgegevens van jullie school staan hier vermeld. Let op of het mailadres voor de facturen juist is.

Privacy:

Tips en trics in het belang van de privacy van jullie leerlingen vind je hier. Je kunt hier ook de privacymodus instellen. Namen en foto’s worden dan vervangen door fictieve namen en afbeeldingen.

Doelenbewerker:

Hier kun je zien met welke doelenset jullie school werkt. Bij het gebruiken van een overdrachtscode is het belangrijk dat het nummer van de set van beide scholen gelijk is.

Bij de blauwe tabjes kun je zien met welke niveaus en ontwikkelingslijnen jullie werken. Hier kun je ook onderdelen uitschakelen. Let op: hierbij verwijder je dan ook meteen eventuele observaties bij dit onderdeel.

Wanneer je extra indicatoren wilt activeren, dan kan dat bij het tabje “uitgeschakelde onderdelen”. Let op: je moet dan zelf de gewenste doelen nog koppelen aan de indicator m.b.v. de doelentool.

Wanneer je aparte doellijnen wilt verwijderen, dan doe je dit ook m.b.v. de doelentool. Deze module kun je activeren bij “Licentie”. Meer info over de doelentool vind je bij het i-tje, door te zoeken op “doelentool”.

Bij “Periodes op jullie school” kunnen periodes worden toegevoegd, zoals uitgelegd in de module ‘Plannen’.

Schoolinstellingen:

Hier kun je de instellingen t.b.v. de rapporten invoeren. Je kunt hier het schoollogo uploaden, zodat deze op het rapport komt te staan. Daarnaast kun je de data instellen voor de huidige rapportperiode.