Hoe krijg ik toegang tot alle materialen bij het i-tje?

Wanneer een (of meerdere) leerkracht(en) niet bij elke training aanwezig was, heeft deze geen toegang tot alle extra materialen en info-artikelen bij het I-tje die beschikbaar komen na het volgen van een training. Bij wijze van “inhaaltraining” bieden wij nu de training “Ik doe ook mee!” aan. Een maatwerktraining waarin we inzoomen op de door jou/ jullie (de startende leerkrachten) aangeleverde leerwensen. Na afloop van deze training heb je automatisch toegang tot onze online handleiding en álle extra materialen. Let op! De voorwaarde voor deze training is dat je voorafgaand aan de training echt al door je collega’s bijgepraat bent, zeker wanneer er meerdere trainingen gemist zijn, of wanneer elke aanwezige collega een andere training heeft gemist!

De “Ik doe ook mee!”-training is in te plannen vanaf het dashboard door te klikken op de knop “Reserveer een training”.

Een andere mogelijkheid is het volgen van de Volle Kracht Vooruit training. Deze training op maat voor het hele (onderbouw)team speelt in op de vragen die er bij jullie op school leven én kan tevens gebruikt worden als opfristraining. Na het volgen van deze training heb je ook automatisch toegang tot onze online handleiding en álle extra materialen.

We willen de kwaliteit borgen van MijnKleutergroep. Een gedegen training voorkomt veel vragen en onduidelijkheden.