Er zijn nieuwe leerkrachten op school…is er een inhaaltraining voor hen?

Op een school kunnen er na verloop van tijd wat wisselingen van leerkrachten plaatsvinden, waardoor niet je hele onderbouwteam de basistrainingen van MijnKleutergroep heeft gevolgd.  Je kunt natuurlijk alle trainingen los opnieuw inplannen, maar in de praktijk zien we vaak dat nieuwe leerkrachten al bij de hand worden genomen door hun collega’s. Heel fijn!

Daarom onze “Ik doe ook mee!”-training: een maatwerktraining waarin we inzoomen op de door jou/ jullie (de startende leerkrachten) aangeleverde leerwensen. Na afloop van deze training heb je automatisch toegang tot onze online handleiding en alle extra materialen. Let op! De voorwaarde voor deze training is dat je voorafgaand aan de training echt al door je collega’s ingewerkt bent! Wanneer een groot deel van het team nieuw is, adviseren wij om de tijd te nemen en te kiezen voor een gedegen implementatie en training 1,2,3 opnieuw te boeken.

Je kunt deze training inplannen vanaf het dashboard door te klikken op de knop “Reserveer een training”.