Een demopakket aanvragen

Een MijnKleutergroep-avontuur begint altijd met een demopakket mét hierin o.a. een inlogcode voor een VRIJBLIJVENDE proeflicentie voor jullie school. Je kunt dit demopakket aanvragen via

Demopakket aanvragen

Als je bent ingelogd in dit proefaccount nemen we je aan de hand van filmpjes mee door onze app.

Wanneer je vanaf nu een demopakket aanvraagt, ga je automatisch gebruik maken van de JongeKind-lijn. Deze loopt vanaf de peuters t/m eind groep 3. Je bepaalt zelf welke niveaus je aan- of uitzet. Je krijgt dan ook al meteen de beschikking over onze allernieuwste doelenset (deze herken je o.a. aan de nummering: TG01, TG02  i.p.v. TG1.1, TG1.2 etc.).

Wist je dat je ook zélf aan de slag kunt in je proefaccount? Je kunt leerkrachten, leerlingen en groepen toevoegen, zodat je MijnKleutergroep zelf kunt gaan ervaren. En het mooie is dat, als jullie besluiten om je proeflicentie om te zetten naar een definitieve licentie, al die ingevoerde gegevens bewaard blijven. We houden bij MijnKleutergroep niet van dubbel werk ;-).

Ook kun je via je proeflicentie op het dashboard (homepagina) zelf een demo reserveren bij onze een van onze regiotrainers. Hier zie je direct welke trainer wanneer beschikbaar is. Een demo kan zowel op locatie als online vanuit ons digitaal klaslokaal. Hiervoor vragen wij wel een kleine onkostenvergoeding voor onze trainers, maar goed nieuws: dit bedrag trekken we van de opstartkosten af wanneer jullie definitief lid worden.

Daarnaast is er elke maand ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij een gratis Webinar. Ook hiervoor kun je jezelf inschrijven (maximaal 2 personen per school) via het dashboard in het proefaccount.