MijnKleutergroep: meer informatie…

Wat leuk! Jullie zijn enthousiast over MijnKleutergroep, hebben al gesnuffeld in de app en willen toch graag nog meer informatie. Natuurlijk verstrekken wij deze informatie graag aan jullie en we hopen jullie natuurlijk net zo enthousiast te krijgen over MijnKleutergroep als dat wij zelf zijn. Misschien leuk om te weten is dat alle mensen die werken bij MijnKleutergroep zelf ook op de werkvloer staan en dus weten wat je als leerkracht nodig hebt. Hieronder de opsommingen van de mogelijkheden die wij bieden na onze demopakket mét proeflicentie. Voor sommige opties vragen wij voor onze trainers een kleine onkostenvergoeding. Natuurlijk krijg je deze onkostenvergoeding van MijnKleutergroep terug bij het definitief maken van je licentie. Zo zijn wij ervan overtuigd dat de verschillende keuzemogelijkheden zorgvuldig worden overwogen en we een mooie balans hebben gevonden in hetgeen wij zelf investeren aan gratis materialen, contactmogelijkheden, proeflicenties, webinars en hetgeen wij aan bijdrage vragen aan onze (toekomstige) klanten. Dan nu de verschillende opties die wij bieden na onze demopakket mét proeflicentie: