Ik heb zelf wel een idee voor MijnKleutergroep…

Wat fijn dat je met ons meedenkt! Samen weten we veel meer en we willen graag dat MijnKleutergroep door iedereen als gebruiksvriendelijk wordt ervaren. Deel je idee middels het forum op het dashboard. Kies vervolgens voor de categorie “Ideeënbus”. De ideeën die het meest vaak aangevraagd worden, zetten wij boven aan de wensenlijst.

Wij hebben een groot team van programmeurs, maar iets goed neerzetten kost enorm veel tijd. Het kan dus wel even duren voordat een idee gerealiseerd wordt.

Soms kunnen ideeën niet gerealiseerd worden, omdat het simpelweg niet mogelijk is. Het komt ook voor dat een idee niet voor alle MijnKleutergroep gebruikers wenselijk is. In dit geval kun je altijd via info@mijnkleutergroep.nl, gericht aan Timon Bos, een offerte aanvragen m.b.t. wat het kost om dit idee enkel voor jouw school te realiseren.

De afbeelding, rechts, wordt groter als je erop klikt.