Wat is MijnKleutergroep 2.0 en wanneer komt die uit?

De laatste tijd hebben we het bij MijnKleutergroep weleens over de wensenlijst voor MijnKleutergroep 2.0, maar wat is die 2.0-versie nou eigenlijk?

MijnKleutergroep begon in 2016 als een observatietool voor bij de kleuters.  We staan altijd open voor ideeën en tips om MijnKleutergroep nóg beter te maken en nóg beter te laten aansluiten op de dagelijkse praktijk. Mede dankzij jullie, onze gebruikers, is MijnKleutergroep dan ook geworden tot de prachtige app waar jullie nu mee werken. MijnKleutergroep blijft echter altijd in ontwikkeling en om tegemoet te kunnen blijven komen aan al jullie wensen, is het nodig om MijnKleutergroep weer helemaal vanaf de basis op te bouwen, zodat bepaalde zaken technisch gezien meteen vanaf de start anders ingericht kunnen worden, zodat e.e.a. praktisch gezien het meest optimaal werkt. Deze nieuwe versie noemen we MijnKleutergroep 2.0 .

En wanneer is MijnKleutergroep dan klaar?

Deze nieuwe versie is niet van de ene op de andere dag klaar en we kunnen dan ook echt nog geen termijn geven, waarbinnen jullie de nieuwe versie kunnen verwachten. Denk eerder in jaren, dan in maanden… We nemen jullie wensen en tips héél serieus en er wordt een uitgebreide wensenlijst bijgehouden waar we als MKG-team heel blij mee zijn, maar ook kritisch naar kijken: welke zaken zijn technisch haalbaar, zien we als meerwaarde voor MijnKleutergroep en zijn ook nog toevoegingen waar véél gebruikers blij van zullen worden…