Het leerlingprofiel: algemene informatie

Je komt bij het leerlingprofiel door bij het gekleurde MijnKleutergroep-logo op de naam van een leerling te klikken. In het leerlingprofiel kan alle informatie over een leerling een plek krijgen. Het linkerdeel is de startpagina voor de observatiemodule.

Wat je invult in het leerlingprofiel is afhankelijk van de afspraken die jullie op school maken. Sommige scholen kiezen ervoor om (een deel van) de informatie in het administratiesysteem van de school te zetten. Dat kan. De meeste scholen kiezen er echter voor om alle informatie uit MijnKleutergroep aan het einde van de kleuterperiode middels een leerlingkaart in het administratiesysteem te hangen. Op die manier werk je handig, gedurende de kleuterperiode, in één systeem. Leg de gemaakte afspraken hierover in ieder geval vast in het afsprakendocument van de school.

Bovenaan de pagina zie je verschillende tabbladen. Elk tabblad heeft zijn eigen informatiepagina.

Bij het MijnKleutergroep-logo, rechtsboven, kun je een foto van de leerling toevoegen.

De afbeelding, rechts, wordt groter als je erop klikt.