Is er een koppeling met ParnasSys of Esis mogelijk?

Er is geen directe koppeling tussen Parnassys/Esis en MijnKleutergroep.

De meeste mensen die met MijnKleutergroep en ParnasSys of Esis werken, doen dit als volgt:

Gedurende de periode dat het kind in de kleutergroep zit wordt er volledig in MijnKleutergroep gewerkt en aan het einde van deze periode maakt men dan een leerlingkaart met alle ontwikkelingsgegevens over deze periode aan. Deze kaart wordt vervolgens als registratie in ParnasSys of Esis gehangen. Zo heb je alle belangrijke info tijdens de kleuterperiode in MijnKleutergroep staan en één overzichtelijk document in ParnasSys of Esis wanneer het kind naar groep 3 gaat.

De leerlingkaarten maak je met één druk op de knop en is dus geen arbeidsintensief karweitje. Desondanks zijn wij ons bij MijnKleutergroep aan het oriënteren op een diepere koppeling met ParnasSys. Indien dit zover is dan krijg je hier als gebruiker automatisch bericht van.