De peutergroepen (PSZ en/of KDV) willen ook aansluiten… Hoe gaat dat in zijn werk?

Wat heerlijk dat jullie zo enthousiast zijn over MijnKleutergroep!

De doorgaande lijn van peuters naar kleuters (en zelfs t/m groep 3!) wordt goed in kaart gebracht door MijnKleutergroep. Met de doelenset kies je zelf voor de niveaus die je aan- of uitzet. De standaardniveaus van de doelenset zijn: peuters 1 – peuters 2 – basis groep 1 – groep 1/2 – eind groep 2 – groep 2/3 – eind groep 3. Deze lijn kan desgewenst zelfs uitgebreid worden met lijnen voor 0-2 jaar.  Aan deze uitbreiding zijn wel kosten verbonden. Meer info hierover kun je krijgen door te mailen naar timon@mijnkleutergroep.nl. Veruit de meeste scholen kiezen ervoor om voor deze jongste kinderen gewoon losse observaties (aantekeningen) in te vullen in het bestaande pakket.

MijnKleutergroep adviseert om aparte licenties aan te schaffen voor school en voor KDV of PSZ. Daarnaast is het ook handig om de trainingen apart in te plannen. Jullie hebben beiden een andere doelgroep en een andere werkwijze. Hierdoor kunnen we tijdens de trainingen ook veel beter inspelen op de specifieke doelgroep en ingaan op jullie vragen hierover.

Mocht je meer willen weten over de doelenset, dan raden we aan het demopakket aan te vragen via de volgende link: