Een specifiek doel observeren bij een grote(re) groep

Wanneer je een activiteit in de grote of kleine kring doet, kan het handig zijn om in één oogopslag dit doel voor je hele groep te kunnen zien.

Vanuit de observatiemodule:

Klik hiervoor op het blauwe doelnummer bij de doelregel.

Vanuit de weekplanner:

Klik op het vakje met het vinkje, wanneer je een doel hebt ingepland.

Je ziet nu hetzelfde doel voor je hele klas onder elkaar, zodat je eenvoudig observaties kunt invullen. In principe zie je op deze pagina dezelfde symbooltjes als in de observatiemodule, maar er is nog een extra toepassing. Je kunt namelijk in één keer voor de hele groep aangeven of iets aangeboden, gezien of behaald is (deze functie moet je eerst activeren bij je persoonlijke instellingen > Onderwijs & didactiek) .